Palvelut

Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme

Koneistamme asiakkaan piirustuksien mukaan nopealla toimitusajalla

Koneistamme asiakkaan piirustuksien ja ohjeiden mukaan aina pienistä suhteellisen isokokoisiin ja painaviin (max. 10 t) kappaleisiin, pääasiassa lastuavin menetelmin nopealla toimitusajalla. Osaamisemme on parhaimmillaan vaativissa yksittäiskappaleissa, proto valmistuksessa sekä pienissä sarjoissa. Kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa kappaleita kustannustehokkaiksi.
Teemme myös korjaus- ja kunnossapitokoneistuksia kuten holkituksia, akselikaulojen koneistuksia ja täyttöhitsauksia sekä metalliruiskutusta. Myös korjauskoneistuksissa pyrimme aina asiakkaan kanssa löytämään parhaan tavan toimia. Pitkä kokemuksemme on tuonut vankkaa osaamista haastavistakin korjaus- ja huoltotöistä.
Hellmanin Konepaja - palvelut
Erityisen kilpailukykyisiä olemme akselimaisten kappaleiden valmistuksessa sekä sisäpuolisessa sorvauksessa. Asiakkaamme ovat pääasiassa metalliteollisuuden vientiyrityksiä, kansainvälisiä koneenrakennus yrityksiä sekä erilaisten teollisuuslaitosten kunnossapito-osastoja ja teknisen tukkukaupan yrityksiä. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailmaa.
Haluamme ratkaista alihankintayhteistyön solmukohdat, jotta kanssamme toimiminen olisi asiakkaallemme mahdollisimman mutkatonta. Hoidamme kotiinkutsujen sujuvan ja joustavaan toteutukseen, puskurivarastoinnin, toimitusten yksilölliset merkinnät tai isompien kokonaisuuksien hallinnan, jotta juuri oikeat kappaleet ovat asiakkaalla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle juuri heille sopivan palvelukonseptin.

Koneistuksen palvelutarjontamme:

NC-sorvaus, y-akselilla

Hellmanin Konepaja - NC-jyrsin

NC-jyrsintä, neliakselinen

Hellmanin Konepaja - palvelut

Manuaalisorvaus

Hellmanin Konepaja - palvelut

Avarrus

Hellmanin Konepaja - palvelut

Metalliruiskutus

Koneistuksen palvelutarjontamme:

  • NC-sorvaus, y-akselilla
  • NC-jyrsintä, neliakselinen
  • Manuaalisorvaus
  • Avarrus
  • Metalliruiskutus